Industriële Componenten

Een uitgebreid gamma aan hoogwaardige industriële componenten voor de meest veeleisende klant.
ITEM

Duits modulair machine-bouwsysteem waarop ingenieurs wereldwijd beroep doen. Waarom? It simply works. Componenten kunnen eindeloos gecombineerd worden. Uw ideeën worden realiteit!

Elcom

Best-in-class modulaire transportbanden en transfersystemen. We helpen u graag met de juiste producten en ondersteuning bij alle interne transport vraagstukken.

Vetter

De kleine transportbanden van Vetter combineren individualiteit met maximale kwaliteit. Ze zijn compact zonder interfererende contouren en maken gebruik van hoogwaardige motoren die perfect geïntegreerd zijn.

Baltec

Baltec staat wereldwijd bekend als de specialist op het gebied van koudvervormers. Radiaal klinken, tuimel klinken of rolvormen, met een uitgebreid pakket standaard machines biedt Baltec altijd de oplossing voor permanente verbindingen. 

Faber

Faber biedt een uitermate ruim assortiment aan standaard schakelmatten, bochtbanden en kettingbanden. Of ga voor een volledig systeem op maat. Top kwaliteit, made in France.

Kolver

Kolver produceert elektrische schroevendraaiers met een momentbereik van 0,01 tot 50 Nm. Dankzij slimme besturingstechniek wordt alles geoptimaliseerd en het kwaliteitsniveau verhoogd.

Afag

Afag is een Zwitserse fabrikant van pick & place componenten en hoogwaardige toevoertechniek. De 100% 3D geprinte toevoersystemen in combinatie met speciale aandrijftechniek zorgt voor een uiterst betrouwbare kwaliteit van de producten.

Schmidt

Van eenvoudige handpersen via pneumatische en hydropneumatische persen naar elektrische persen tot volledig geregelde servo persen. Topkwaliteit uit het hartje van Duitsland!

Weber

Sinds 1956 produceert Weber schroef- en inpersautomaten voorzien van automatische aanvoersystemen. In de machines zijn vele patenten verwerkt waaronder bv. het toevoersysteem met zwenkarm.

Arkite

Arkite’s Human Interface Mate (HIM) transformeert werkplekken in een interactieve digitale omgeving dankzij real-time picking en assemblage instructies door Augmented Reality. De ultieme operator instructie technologie uit België.

Fibro

Fibro produceert sinds 1958 draaitafels en indexeertafels die vaak worden gebruikt bij de automatisatie van productieprocessen en machinale bewerkingen.

Östling

Östling staat voor een compleet gamma markeer apparatuur. Of het nu gaat om logo's, barcodes, datamatrices of welke afbeelding dan ook, Östling heeft er een oplossing voor.

Multipower

Farger & Joosten leveren hydro-pneumatische cilinders met een persbereik van 2 tot 100 ton in een uiterst breed pakket aan uitvoeringen.

Föhrenbach

Föhrenbach staat bekend voor zijn uiterst nauwkeurige positioneersystemen zoals sledes al dan niet voorzien van servo aandrijvingen of lineaire motoren. Ook bieden zij servo- en direct aangedreven draaitafels met opmerkelijke precisie aan.

Vind je nog steeds niet wat je zoekt?

Geef ons een seintje en dan bekijken we in detail hoe we verder kunnen helpen.

Partners