Projecten op maat

Imagine. Create. Build

Naast best-in-class standaard componenten helpen we onze klanten ook bij totaal oplossingen en projecten van A tot Z, helemaal op maat van de klant.

Van eerste idee, ruwe schets of concept tot de finale oplevering, uitgebreide testing en installatie waarbij de wensen en ideeën van de klant centraal staan. 

Wij denken out-of-the box om een zo goed mogelijke oplossing aan te bieden waarbij het doel steeds is om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Ervaring

Motix heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van totaal-oplossingen voor klanten in verschillende sectoren (productieomgevingen, laboratoria, automotive en toeleveranciers, farmacie, maatwerkbedrijven, etc.). 

Van eenvoudige afschermingen en machine-frames tot complexere automatiseringen, robotica en kleinere machines.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat we voor elk probleem een kwaliteitsvolle oplossing opleveren.

Support

Ons team komt graag bij u langs om in detail te bespreken wat de problemen zijn en hoe Motix kan helpen met een oplossing om meer efficiëntie en productiviteit te realiseren. Op basis van deze informatie en feedback gaat ons team aan de slag. 

Ondersteuning en dienst na verkoop zijn voor ons cruciaal om de customer experience zo compleet mogelijk te maken. Onze flexibiliteit kent bijna geen grenzen en we staan altijd klaar om onze klanten te helpen mochten er toch zaken zijn die wat moeten worden bijgestuurd worden.

Know-how

Onze ingenieurs gebruiken de laatste software en technologie bij elke fase van het ontwerp / design. Daarna wordt alles bewerkt, gemonteerd en uitgebreid getest in ons atelier in Haasrode. Indien nodig worden ad hoc aanpassingen besproken met de klant en geïmplementeerd. 

Geen enkel project gaat naar de klant vooraleer ons Motix kwaliteitslabel wordt toegekend. 


Wil je graag met ons samenwerken?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of een gesprek over de mogelijkheden voor jouw uitdagingen.